Kamis, 31 Maret 2022

GONTFY

GONTFY

Pregled

Veze između financijskog, virtualnog i fizičkog svijeta sve su više povezane. Uređaji koje koristimo za upravljanje svojim životima daju nam pristup gotovo svemu što želimo pritiskom na gumb. Tome nije izbjegao ni kripto ekosustav. NFT, blockchain igre i kripto plaćanja više nisu ograničeni samo na kripto štreberke. Sada su svi lako dostupni kao dio metaverzuma u razvoju. Osim što podržava igre ili društvene medije, metaverzum će kombinirati ekonomije, digitalni identitet, decentralizirano upravljanje i druge aplikacije. Čak i danas, kreiranje korisnika i vlasništvo nad vrijednim predmetima i valutama pomažu u razvoju jedinstvenog, ujedinjenog metaverzuma. Sve ove značajke daju blockchainu potencijal za pokretanje ove buduće tehnologije.

Ipak, u svojim ranim fazama, metaverzum je privukao značajna ulaganja od strane kompanija za igre na sreću, tehnoloških divova i VC-a. Vrlo je malo sumnje da je metaverzum budućnost igara. Prema istraživačkoj tvrtki, metaverse tržišni prostor – uključujući igre, gadgete i online usluge – kumulirao je preko 49 milijardi dolara u 2020. Nadalje, raste brzim tempom od 40% godišnje. Jasno je da je ova 'evolucija interneta' privukla magnate iz različitih slojeva tehnološke industrije. Značajno je da se industrija igara naginje metaverzumu kako bi korisnicima ponudila osebujno virtualno iskustvo.

Budući da je industrija igara najnaprednija u smislu prihvaćanja različitih aspekata metasvemira, potrebe kreatora igara i igrača s naglaskom na interoperabilnost, jednostavnost korištenja te pravo vlasništvo i prenosivost identiteta i digitalne imovine zahtijevaju jedno rješenje infrastrukturu koja pruža objedinjeno iskustvo od kraja do kraja. Tu je nastao GONTFY.

Za ovu sliku nije naveden zamjenski tekst

Što je Gonfty?

Gonfty je infrastrukturni projekt metaverse i blockchain igara koji gradi vodeću integriranu NFT web3 platformu za igre na lancu, ekosustav metaverse platforme, uvjerljiv, vodeću infrastrukturnu platformu koja sadrži paket visokokvalitetnih interoperabilnih, neovisnih blockchain igara koje koegzistiraju unutar naše metaverse infrastrukture kako bi se krajnji korisnici mogli kretati i igrati. 

 

Misija Gonftyja

Misija je razviti sutrašnje virtualno gospodarstvo otključavanjem punog potencijala NFT-a u metaverzumu. Razbijanje barijera ulasku i olakšavanje stvaranja novih ekonomskih modela za stvaranje vrijednosti i inovacije sljedeće generacije u metaverse i blockchain igrama. Ciljajte proširiti metasvemir i ekonomiju digitalnih igara uvodeći novo doba istinske moći za igrače i kreatore sadržaja

 

Vizija Gonftyja

  • Biti vodeći integrirani ekosustav digitalne platforme koji olakšava sljedeću generaciju stvaranja vrijednosti NFT-a u metaverzumu
  • Biti poželjni decentralizirani, dugoročni partner za mreže zajednice koje sudjeluju u poprečnom NFT sektoru metaverse igara
  • Pridonijeti održivom rastu virtualnog gospodarstva s pristupačnom i korisniku prijateljskom NFT inovacijom na skalabilnom blockchainu s visokim TPS-om
  • Biti najzeleniji, najbrži i najveći TPS (transakcija po sekundi) blockchain koji omogućuje vrhunski FPS (okviri u sekundi) razvoj igara na lancu s poboljšanim iskustvom igranja

 

Ekosustav Gonfty

Za ovu sliku nije naveden zamjenski tekst

1. NFTY lanac -  Native blockchain (NFTY Chain) je blockchain izgrađen na supstratu koji je izvorno kompatibilan s ekosustavom Polkadot i predstavlja on-lanac temelj naše platforme Gonfty ekosustava. NFTY lanac može postati parachain koji koristi Polkadot Relay Chain validatore za svoj konsenzus, a istovremeno dopušta Gonftyju da ima neovisni ekonomski okvir, podatke i stanje. NFTY Chain ima za cilj biti blockchain sljedeće generacije, koji omogućuje buduće igre. Ne samo da će biti ekološki svjestan, već će biti i samosvjestan ugradnjom AI-a kako bi bio samoupravljajući i samooptimizirajući blockchain.

Značajke NFTY lančane arhitekture

  • Pouzdanost:  sposobnost sustava da se oporavi od infrastrukturnih ili servisnih poremećaja, dinamički stječe računalne resurse kako bi zadovoljio potražnju i ublaži poremećaje kao što su pogrešne konfiguracije ili prolazni problemi s mrežom.
  • Sigurnost:  Sposobnost zaštite informacija, sustava i imovine uz isporuku poslovne vrijednosti kroz procjene rizika i strategije ublažavanja.
  • Fleksibilnost:  Sposobnost arhitekture softvera da se prilagodi mogućim ili budućim promjenama u svojim zahtjevima. Arhitektura softvera je fleksibilna kada njezini dijelovi imaju nisku povezanost
  • Upotrebljivost:  Mogućnost pristupačnosti svim ljudima, čak i osobama s invaliditetom. To se može postići implementacijom pomoćne tehnologije u korisničko sučelje i pružanjem teksta za sve slike i multimedijske resurse. 
  • Optimizirana cijena:  mogućnost pokretanja sustava za isporuku poslovne vrijednosti po najnižoj cijeni.
  • Anonimnost:  mogućnost čuvanja privatnosti korisnika.

2. Gamebench –  Gonfty Gamebench je platforma za pokretanje igara koja se sastoji od skupa SDK-ova za programere igara kako bi izgradili svoje igre i dApp-ove na našem blockchainu. U suštini, Gamebench je komunikacijski sloj koji omotava SDK na temeljnom protokolu. Ovaj SDK omogućuje programerima igara da prilagode NFTY Chain funkcionalnosti u svom motoru za igre po izboru. 

3. NFT Mint i Marketplace –  Jedna od ključnih komponenti Metaverse je mogućnost stvaranja i ponude NFT-ova. Gonfty Market je NFT platforma za kovanje i tržište koja je u biti vanilla sučelje i skup API-ja na NFTY lancu koji omogućuje korištenje ovih funkcionalnosti Gonfty Worldu i drugima.

4. DEX -  Gonfty DEXswapp je još jedna unaprijed izgrađena dApp stvorena na NFTY Chain-u, koja je decentralizirana razmjena koja korisnicima omogućuje slobodan prijenos i razmjenu svoje imovine i na decentraliziran način bez povjerenja. Web aplikacija izgrađena na NFTY Chain-u sastoji se od razmjene; bazen likvidnosti; trgovački bazen; i mehanizam za zaključavanje. Korisnici mogu mijenjati i razmjenjivati svoju imovinu, osigurati likvidnost i trgovački bazen te zaključati svoju imovinu. 

5. Gonfty World –  Sve komponente platforme će se hraniti u metaverzumu kako bi se stvorio virtualni svijet s kojim će krajnji korisnici komunicirati. Interportabilno igranje će biti moguće što će omogućiti prijenos sredstava unutar igre u različite igre

6. Gonfty Wallet - Novčanik  bez skrbništva s ljudima čitljivim adresama povezanim s korisničkim računom i korisničkim imenom za pohranu imovine u igri na platformi.

 

Usluge platforme Gonfty

  • NFTY prijateljstvo -  usluga DAO zajednice (decentralizirana autonomna organizacija) za članstvo temeljeno na tokenima za sudjelovanje i eksperimentiranje na platformi s pristupom otvorenom izvornom kodu.
  • NFTY ark -  Rješenje za klijente s vlastitim internim timovima koji samo trebaju svitke za preživljavanje na brodu NFTY arke kako bi putovali u svoje novopronađene zemlje mogućnosti.
  • NFTY alkemija -  interni tim iskusnih alkemičara koji su svladali mističnu umjetnost transmutacije prikupit će vaše zahtjeve i raditi svoju čaroliju da transformiraju osnovnu tvar u vaš vlastiti komercijalni konačni proizvod.

 

Tokonomija

NFTY Chain upravlja mrežom s dva tokena. 2 izvorna tokena mreže su:

  • NFTY upravljanja (gNFTY) -  gNFTY je upravljački token koji prvenstveno omogućuje vlasnicima sudjelovanje u upravljanju mrežom GONFTY, uključujući glasovanje za prijedloge za nadogradnju mreže. Također daje pravo vlasnicima da prime token mrežne valute (NFTY$) putem mehanizma za automatsko ulaganje. Ukupni iznos gNFTY je  100 milijuna . Njegova minimalna jedinica je 1 i ne može se podijeliti. Registriran je u Genesis bloku i pohranjen na adresama s više potpisa validatora u stanju pripravnosti.

Token Utility za gNFTY

✓ Naknade za mrežno trgovanje

✓ Metaverse / kupnje u igri

✓ NFT trgovački parovi i bazeni likvidnosti

✓ Nagrada za nositelje gNFTY-ja i sudionike ekosustava

  • NFTY dolara (NFTY$) -  NFTY$ je token mrežne valute koji se koristi za pokretanje mrežnih transakcija i podmirenje mrežnih naknada. Korisnici mogu dobiti NFTY$ ili putem mehanizma automatskog ulaganja na temelju držanja Tokena upravljanja ili izravno kupiti. Kada koriste mrežu GONFTY, korisnici moraju platiti određeni iznos od NFTY$ kao mrežne naknade, kao što su prijenos, registracija imovine, objavljivanje imovine, pokretanje dApps-a, itd. Ukupni iznos od NFTY$ je  100 milijardi. 

 

Token Utility od NFTY$

✓ Prijem u zajednicu DAO (NFTY prijateljstvo)

✓ Glasovanje o prijedlozima zajednice

✓ Ekskluzivni pristup pretprodaji Metaverse Landa

✓ Pasivni prihod: automatski uložite gNFTY da biste zaradili NFTY$

 

Putokaz

Za ovu sliku nije naveden zamjenski tekst

Tim

Za ovu sliku nije naveden zamjenski tekst

Zaključak

Mehanika i ekonomija Streaming usluga kao što su PS now i Google Stadia temelje se na centraliziranim modelima. To rezultira inherentnom neravnotežom i nepoštenim ekonomskim modelom u kojem te platforme monopoliziraju oba kraja ponude i potražnje s pretplatom i provizijom na prodaju igara. GONFTY će, pružajući ekosustav visoke propusnosti, i zahvaljujući temeljnom blockchainu isprepletenom s decentraliziranom vizijom, revolucionirati ovu industriju. Čvrsto se vjeruje da pružanje mreže bez povjerenja u kojoj i dobavljač i potrošač slobodno komuniciraju jedni s drugima, osigurava temeljno pravedniji ekosustav u kojem se demokratiziraju modeli stvaranja vrijednosti i ekonomski modeli. 

 

Pročitajte više ovdje

Web stranica:  https://gonfty.network/

Twitter:  https://twitter.com/real_GONFTY

Telegram:  https://telegram.me/Official_GONFTY

Discord:  https://discord.com/invite/44Jdc2kaKS

 

Dokaz o autoru

Bitcointalk korisničko ime: Didac Vila

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853233

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NesyaNabila4

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar