Rabu, 09 Maret 2022

VMetre

VMetre

O VMetreu

Vmetre je ustanova sa sjedištem u Rusiji koja se prvenstveno fokusira na prikazivanje bioloških podataka i kontakt podataka pojedinaca koji pružaju različite usluge koje mogu zadovoljiti potrebe i preferencije brojnih korisnika interneta diljem svijeta. Vmetre je jedinstven jer ima mogućnost određivanja geografskog položaja stručnjaka koji pruža potrebnu uslugu. Ovo je fenomenalno jer neće biti potrebe pozivati servisni imenik da vas poveže s davateljem usluga, sve bi se radilo automatski s Vmetreovim alatima za praćenje. Potreban stručnjak može biti samo metar udaljen od tražitelja usluge. Vmetre također ima svoj jedinstveni token koji se zove VM Token (Vmetre). Ovaj se token može nabaviti dovršavanjem registracije na web stranici Vmetre, ispunjavanjem profila ili uključivanjem u programe preporuke. Alternativno, VM token se može nabaviti na centraliziranim i decentraliziranim burzama koje ćemo razmotriti u nastavku. Odmah nakon registracije na Vmetre stranici, registrant automatski postaje investitor i ima mogućnost prodaje tokena na burzi za pravi novac.

Uspjeh upotrebe (VM)

Korisnici VM-a moraju moći promijeniti svoju sudbinu. Budući da se potražnja za tokenom VM-a već široko proširila na tržištu. Možete vidjeti koliko prostora VM imaju na tržištu. Potražnja za ovom specijalnošću značajno je porasla kao rezultat nedavnih korporativnih skandala .Tako da će oni koji su već povezani s VM-om kasnije sigurno dobiti nešto bolje. U usporedbi sa svim ostalim tokenskim VM-om Svi bi trebali ovo koristiti jer je sto puta bolji. Za one koji misle da je kriptovaluta token i žele biti financijski prosperitetni VM Koristite.Tada ćete vidjeti da je vaša promjena.

 

Procedure za sudjelovanje u Vmeterovom ekosustavu

Kao ambiciozni stručnjak ili kupac koji se želi uključiti u Vmetreov ekosustav. Prvi korak je registracija na web stranici Vmetre. Nakon toga birate svoju kategoriju. Nakon što je proces registracije gotov, možete:

˃ Objavite svoje usluge

˃ Uspostavite narudžbe i projekte temeljene na sustavu sigurnog posla.

˃ Pozovite prijatelje na platformu, poznanike i suradnike u program preporuka i dobijte 20 tokena po refereru koji se registrira pod vama.

˃ Vrijedno je ne da se pri registraciji izdaju neki bonusi.

˃ Bonus za registraciju dobrodošlice - 50 VM tokena

˃ Bonus za popunjavanje profila web stranice: 30 VM tokena

˃ Bonus za preporuku: 20 tokena po preporuci

˃ Povrat novca za plaćanje usluga izvršenih putem sigurnog posla i za kupca i za izvođača.

 

Popisi VM tokena i razmjene

Kao što je ranije rečeno, ekosustav Vmetre ima svoj jedinstveni token koji se zove VM token. Token se koristi za plaćanje unutar usluge. Također se može koristiti kao interni marketinški alat za ocjenjivanje i promicanje korisničkih usluga u radu. Token se također može koristiti u špekulativne svrhe. Budući da je uvršten u dvije burze u vrijeme izrade ove dokumentacije, VM token je uvršten na dvije burze, Pancakeswap i Coinsbit burze. To su decentralizirane i centralizirane burze.

#vmetre #vmetrepro #VM #bsc #Influencer #Giveaway #aladdincenter #bountycampaign

Tokenomija VM tokena

Naziv projekta: Vmetre

Naziv tokena: VM token

Token Ticker: VM

Adresa pametnog ugovora: 0xeDA2E97F347C1C4964C3De712a992A38cAa5cf64

 

Zaključak

Ovo je nevjerojatan zadatak koji bi se zaustavio na Rusiji, kao i na cijelom putu kroz Europu i ostatak svijeta. Kolege u centru su vizionari koji su zamislili i napravili pozornicu na kojoj se ljudi neovisni o svom geološkom području mogu prijaviti i postati educirani profesionalci ili klijenti. Jednostavno zamislite Vmetre kao centar koji u kompjuteriziranom dizajnu povezuje stručne stručnjake i kupce. Uskoro bi gotovo svaki aspekt uživo naišao na kompjuterizirano svjetlo i uzrujanost koju Vmetre donosi proširila bi se po svijetu. Možete se prijaviti i nabaviti latentno ili čak učinkovito kao Obučeni profesionalci, Referentni promicatelj kampanje da navedete par. Ovo je fenomenalan zadatak s razumnom vizionarskom skupinom. Uključite se već danas!

 

Za više informacija posjetite:

Twitter:  https://twitter.com/vmetre_pro

Facebook :  https://www.facebook.com/vmetre.pro

Web stranica:  https://vmetre.pro/

Telegram:  https://t.me/vmetrepro

Vmetre :  https://vk.com/vmetrepro

Youtube :  https://www.youtube.com/channel/UCw69FZcX1fISXGJxWOg037Q

 

AUTOR:

Bitcointalk korisničko ime: Didac Vila

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853233

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NesyaNabila4

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar