Rabu, 09 Maret 2022

Ignite

Ignite

Značenje DeFi-ja je ideja monetarnog biološkog sustava koji pažljivo živi na zajedničkom okviru. U ovom svijetu postoje redovite monetarne uprave poput stjecanja, posuđivanja i razmjene, ali one rade u javnoj organizaciji, što znači da je dostupna svima s web udrugom. Konvencije otvorenog koda ili određene strukture ovise o izradi i davanju resursa ovoj organizaciji, slično kao što e-pošta postoji danas. Decentralizirani novac ili DeFi je monetarni okvir koji preispituje monetarne razmjene eliminirajući posrednike i ovisi o blockchain inovacijama, obično Ethereumu. Različite monetarne razmjene su zamislive s DeFi-jevim 'pametnim sporazumima' koji izvršavaju monetarnu razmjenu pod određenim uvjetima.

 

O Ignite Chain
-u Ignite Chain kontrolira decentralizirani biološki sustav novca za ljude ili krajnje klijente, kao i za monetarne ustanove i tvrtke koje imaju otvorenost za digitalnu valutu. Okarakterizirajući sebe kao nadolazeće doba blockchaina, Ignite daje decentralizirane odgovore za količinu suučesnika na lancu koji idu od malih pothvata do ogromnih tehnologija i špekulacija koje rukovoditelji zadržavaju.

Ignite Chain Chain temelji se na postojećim demonstriranim blockchain razvojima i novim inovacijama koje su namijenjene ostvarivanju masovnog prijema. Ovi napretci uključuju instrument sporazuma Proof-of-Stake (PoS), istaknute meta razmjene, konvencije o određivanju troškova razmjene, administraciju na lancu, radili su u lukavim ugovorima jednako jednostavnim za uključivanje uređaja za inženjere. Budući da je blockchain i kripto industrija u početnoj fazi, Ignite Chain ima puno prostora za razvoj i brigu o golemim problemima u kojima nema područja decentraliziranog novca.

 

Ekosustav Ignite Chain
Gradimo uspješan ekosustav na vrhu Ignite Chain kako bismo proširili snagu decentralizacije.
- Ignite Wallet
Lokalni novčanik za Ignite Chain za pohranu resursa digitalne valute i nezamjenjivih tokena.
- Ignite Explorer
Uređaj za istraživanje informacija i akcijskih iskustava na Ignite Chain-u, na primjer, blokovi, razmjene, adrese, ugovori i tako dalje
- IgnitEX
Lokalna trgovina kriptovalutama za razmjenu resursa živi na Ignite Chain-u s poznatim digitalnim oblicima novca, na primjer , bitcoin, ether, dogecoin, solana i brojne druge.
- IgniteDEX
IgniteDEX je robotizirani kreator tržišta i decentralizirana trgovina temeljena na vrhu Ignite Chain-a.
- Zapalite NFT tržište
Ignite Chain je izgradio komercijalni centar za kupnju, prodaju i žigosanje nezamjenjivih tokena (NFT).
- Ignite DevNet
To je lokalno područje za Ignite Chain uključujući validatore, dizajnere i donatore

Zašto Ignite Chain?
Light Chain radi se s planom za nadogradnju decentraliziranog uvida na lancu i povećanje decentraliziranog gospodarstva.
- Nevjerojatno brzo
Odigrajte razmjenu u nekoliko trenutaka s organizacijom koja je spremna za rukovanje čak 1500 razmjena svake sekunde.
- Niži trošak
Trošak razmjene je otprilike nula, a ipak u superbrzini i jeftinom slanju pametnih ugovora s programima izobilja inženjera.
- Lagani lanac interoperabilnosti
je funkcionalan jedan s drugim blockchainom s ugrađenim briljantnim ugovorom o skeli koji omogućuje besprijekornu međulančanu razmjenu resursa.
- Dobiveni
inženjering aktivnosti
Uz korištenje prilagođene konvencije, Ignite Chain nudi različite sigurnosne slojeve kako bi zaštitio organizaciju od suvišnih tvari i pristupa.

 

Privatna prodaja IGT
-a Svi od 5 milijuna IGT kovanica bit će na privatnim poslovima s rasponom vrijednosti počevši od 1 USD po novčiću. Privatni posao ima 7 faza, koji će biti gotovi za 45 dana. Nema zapreke za kupnju kovanica jer će svi kovanici odmah biti aktivni po privatnoj ponudi. Neprodani IGT kovanici bit će dodani javnoj ponudi. Sudionik koji daje pristanak mora zahtijevati BUSD ili BLVR tokene da sudjeluje u privatnoj pogodbi.

Cijena za IGT Coin ovisit će o fazi. Postoje sve od 7 faza i svaka od njih ima različitu cijenu od 1,00 USD do 2,50 USD. Kako bi proces prisvajanja IGT kovanica bio stručniji, trošak IGT-a trenutno će biti povezan s USD: 1 IGT = 1,25 BUSD-a

 

Prilagođeni protokoli lanca Ignite
– IGT GameX
GameX konvencija smanjuje korištenje procesorske snage posjetitelja, a kad bolje razmislim, koristi grafičku mogućnost olakšanu u oblaku za pružanje glatkijih korisničkih sučelja.
- IGT Reward
Reward konvencija se prirodno poziva kada su klijenti i pojedinci iz lokalnog područja ovlašteni da budu kompenzirani unaprijed definiranim prednostima i blagodatima.
- IGT
Konvencija o zaštiti privatnosti je mjera predostrožnosti i sposobnost ublažavanja opasnosti koja je potrebna dok klijent surađuje s neodobrenim supstancama ili zloćudnim značajnim okupljanjima.

 

Web stranica:  https://www.ignite.info/
Whitepaper:  https://whitepaper.ignite.info/
Službeno Telegram:  https://t.me/IgniteChain
Telegram Bounty Group:  https://t.me/+jwyN8hQJrq1lM2Mx
Srednji:  https://ignitechain.medium.com/
Reddit:  https://www.reddit.com/r/ignitechain/

 

Bitcointalk korisničko ime: Didac Vila

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853233

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NesyaNabila4

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar