Kamis, 31 Maret 2022

Projekt Futira

Projekt Futira

slika.png

Uvod

Kako bismo omogućili bržu provedbu projekta Futira, 1. siječnja 2022. postavljamo Futira tokene na mrežu Tron. Opća trgovina Futira tokenima počet će 25. veljače 2022. Futira tokeni se mogu zamijeniti za kovanice kada su kovanici javno dostupni . Prihod od prodaje tokena i kovanica koristit će se za financiranje izgradnje mreže mobilnih operatera u siromašnim zemljama. Nažalost, oko trećine svjetskog stanovništva nema pristup mobilnoj komunikaciji ni internetu.

Futira planira s grupom tvrtki Inovatian premostiti ovaj digitalni jaz kroz jedinstvenu mješavinu 4G i mesh WiFi-a u kombinaciji s blockchainom kako bi se smanjili troškovi infrastrukture. Tokeni/kovanice će biti sredstvo za pohranu kredita na mreži; to će izgraditi potražnju za kovanicama. S obzirom da je skup pretplatnika oko tri milijarde, to može biti prilično veliko.

Futira novčić

Više od polovice svijeta nema pristup internetu. To je u pozitivnoj korelaciji s gospodarskim rastom i ima digitalni jaz gdje su neki ljudi povezani, a drugi nisu. Mobilna industrija na globalnoj razini predstavlja 5,1% prihoda bruto domaćeg proizvoda. Podrazumijeva se da će pružanje brze mobilne telekomunikacije siromašnim zemljama pomoći da poboljšaju svoj BDP i zauzvrat će dovesti do veće potrošnje na telekomunikacije. Ovaj pozitivni ciklus će se nastaviti sve dok ova zemlja ne bude potpuno razvijena.

Stoga, uvođenje jeftinih usluga mobilnih operatera korištenjem tehnologije koja je samo djelić cijene tehnologije koja se primjenjuje u razvijenim zemljama može biti kratkoročno isplativa i vrlo isplativa u srednjoročnom i dugoročnom razdoblju.

Inovatian će ekvatorijalnim zemljama osigurati integrirane mrežne sustave operatera i pokrenut će prodaju tokena/kovanica kako bi podržao uspostavu mreže u tim zemljama. Ovaj novčić služit će brojnim ciljevima:

A- Inovatian će izdati tokene/kovanice za pokrivanje troškova mreže. Prikupljamo sredstva privatno i planiramo izići u javnost s našim naporima za prikupljanje sredstava do 25. veljače 2022. Planiramo prikupiti oko 400.000.000 USD (četiristo milijuna američkih dolara) tijekom ovog razdoblja s minimalno 4.000.000 USD (četiri milijuna američkih dolara). Sredstva će se koristiti za izgradnju mreža u Čadu, Mauritaniji, Pakistanu i drugim zemljama oko ekvatora, uključujući pokrivanje udaljenih područja u naprednim zemljama poput Malezije.

B- Financiranje mreže, njezinog rada i usluga bit će putem Futira tokena/kovanice.

 

Zašto mi?

  1. Kroz Inovatian smo osmislili revolucionarni potpuno integrirani plan za povezivanje nerazvijenih zemalja s internetom i dodavanje milijardi korisnika.

  2. Mi smo pioniri u uvođenju brzih modema i nastavljamo biti vodeći u tom području.

  3. Vodili smo tvrtke na javnim burzama tijekom balona 2000., a dvije naše tvrtke bile su dvije najbolje uspješne u Kanadi 2000. godine.

  4. Poslujemo iz Gruzije i Slovačke, dvije vrlo aspirativne zemlje s opuštenim propisima koji olakšavaju poslovanje.

  5. Imamo sva regulatorna odobrenja za izdavanje kripto-burze i kripto-novčanika u zemljama u kojima namjeravamo poslovati.

Futira Token

Futira token su kreirali Futira Ltd LLC i Futira sro kao nestalni token na mreži Tron (TRC20) i Binance Smart Chain (BEP20). Jedan žeton Futira jednak je jednoj Futiri

Novčić. Svi vlasnici tokena bit će pozvani da zamjene svoje tokene za kovanice nakon što se Futira Coin pokrene i trguje. Futira Ltd LLC i Futira sro jamče nesmetanu konverziju na novčić. Vlasnici tokena mogu vratiti svoje tokene na račun koji će biti naveden na futiracoin.com u zamjenu za isti broj kovanica. Moguće je da nikada neće postojati tržište za te tokene. Marljivo radimo na tome da token bude uvršten na swap burze i izgradimo tržišnu vrijednost za njega. Ne možemo obećati da će ti napori biti uspješni.

 

Početno pokretanje tokena (TRC20)

  • Ugovor je raspoređen na mrežu Tron 1. siječnja 2022.: TJJCcRdGHpjJUPDGTwCJp5CAPNqJMVdGfR
  • Zaliha tokena je 10.000.000.000 (deset milijardi) tokena.
  • Naš cilj je dostići ograničenu granicu od 1.000.000.000 USD.
  • Početna ponuda tokena koja će biti dovršena prije 25. veljače 2022. bit će dostupna podskupini ulagača s popisa dopuštenih
  • Planiramo objaviti adresu ugovora o tokenu (TBD) putem različitih kanala 48 sati prije datuma pokretanja masovne prodaje.
  • Datum i vrijeme lansiranja: 25. veljače 2022. u 8 ujutro GMT.
  • Završetak pokretanja tokena: Lansiranje tokena završit će kada se proda deset milijardi tokena.
  • Za više informacija o ugovoru na Tron mreži:
    https://tronscan.org/#/token20/TJJCcRdGHpjJUPDGTwCJp5CAPNqJMVdGfR

Početno pokretanje tokena (BEP20)

  • Ugovor je raspoređen na Binance Smart Chain 12. veljače 2022.: 0x660c31acabc91304d8c2ce058dc8df6773ffbaf8
  • Zaliha tokena je 10.000.000.000 (deset milijardi) tokena.
  • Naš cilj je dostići ograničenu granicu od 1.000.000.000 USD.
  • Početna ponuda tokena koja će biti dovršena prije 25. veljače 2022. bit će dostupna podskupini ulagača s popisa dopuštenih.
  • Planiramo objaviti adresu ugovora o tokenu (TBD) putem različitih kanala 48 sati prije datuma pokretanja masovne prodaje.
  • Datum i vrijeme lansiranja: 25. veljače 2022. u 8 ujutro GMT
  • Završetak pokretanja tokena: lansiranje tokena završit će kada se proda deset milijardi tokena.
  • Za više informacija o ugovoru na Binance Smart Chain:  https://bscscan.com/token/0x660c31acabc91304d8c2ce058dc8df6773ffbaf8

 

Opskrba žetonom/kovanicom

Ukupna ponuda Futira tokena i kovanica je 20.000.000.000 (dvadeset milijardi). Token ugovor je imao deset milijardi od ovih 20 milijardi. Iznos koji se daje osnivačima neće se povećati preko dvije milijarde koje su im dane iz zalihe tokena.

 

Početno lansiranje novčića

  • Naš cilj je dostići našu ograničenu granicu od 2.000.000.000 USD.
  • Početna ponuda kovanica bit će dostupna podskupini ulagača s popisa dopuštenih.
  • Planiramo objaviti Coin ugovornu adresu (TBD) putem različitih kanala 48 sati prije datuma pokretanja masovne prodaje.
  • Datum i vrijeme lansiranja: 25. veljače 2022. u 8 ujutro po srednjoevropskom vremenu
  • Završetak pokretanja novčića: Lansiranje novčića završit će kada se proda dvanaest milijardi kovanica.

 

Distribucija kovanica/žetona

  • Inovatian: novčić od  1 milijarde Futira.
  • Početni investitori:  1 milijarda Futira Coin.
  • Prodano javnosti: kovanica od  10 milijardi Futira.
  • Kovanice dostupne javnosti na lansiranju:  10 milijardi.
  • Ukupan broj kovanica ovlaštenih za izdavanje u budućnosti za podršku mrežama:  20.000.000.000 (dvadeset milijardi Futira Coin).
  • Najniži dio kovanice Futira odobrene nakon lansiranja:  0,000001 Futi.

slika.png

To je ono što mogu reći u ovom članku. Ako trebate točne i pouzdane informacije, možete posjetiti njihovu službenu poveznicu, koju sam naveo u nastavku:

WEB STRANICA : https://futiracoin.com/

WHITEPAPER : https://futiracoin.com/wp/FutiraCoinWhitePaper.pdf

TELEGRAM : https://t.me/futiracoin

TWITTER : https://twitter.com/FutiraCoin/

FACEBOOK : https://www.facebook.com/FutiraCoin/

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/FutiraCoin/

YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCRvrRaAc2GaVtRX0CKaEDoA

DISCORD : https://discord.gg /U5YU8yhsdB

ANN 1 : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5388577.0

ANN 2 : https://bitcointalk.org/index.php?topic=5387994.0 
 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Didac Vila

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853233

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NesyaNabila4

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar