Rabu, 09 Maret 2022

HIGH

HIGH

#high #gethigh #cryptocurrency #metaverse #deflationary #PulseChain #PulseX #crypto #ethereum #defi #dapps

POTPUNO DECENTRALIZIRAN I FER POKRENUO.

Samo jedna funkcionalnost 100% naknade za transakciju se spaljuje. Ugovor otvorenog koda bez vlasnika sa smanjenjem fiksne ponude < 21M & Timelock likvidnosti na decentraliziranoj burzi velikog obima.

 

UVOD

Blockchain tehnologija i kripto imovina privlače veliku pozornost zbog svog potencijala da poremete i izmijene način vođenja poslovanja. Ovdje se High projekt ističe i dobiva na snazi kao prva decentralizirana kriptografska blockchain tehnologija. Visoki projekt je tema ovog blog posta u kojem ćemo ocijeniti njegove ciljeve i ciljeve.

 

Kamo god krenete ovih dana, vidjet ćete izraz "kriptovaluta". Tržište u industriji koje se najbrže širi. Na tržištu postoje brojni načini trgovanja kriptovalutama, ali svaki ima svoj skup ograničenja. Postoje mnoge prednosti korištenja High project blockchain protokola za trgovanje bitcoinima. Ulagači u kriptovalute pridaju veliku vrijednost sigurnosti svoje imovine. Mrežna infrastruktura High projekta bez DDoS-a zadovoljava tu potrebu.

 

Kako bi izgradili vlastite aplikacije temeljene na blockchainu, programeri mogu iskoristiti High projekt. Naš decentralizirani blockchain, koji pokreće High project platforma, omogućuje svakome, bez obzira na razinu vještina, brzo i učinkovito pisanje i implementaciju pametnih ugovora.

Ako želite investirati u naš projekt, rado ćemo se čuti. Na  http://moorextoken.com/  možete saznati više o tome na čemu radimo.

High je futuristički projekt posebno napravljen za prevladavanje bilo koje razine padova u budućnosti, možete li zamisliti visoku smanjenu opskrbu u budućnosti na masivnoj stopi gorenja koja je ludo fokusirana na stvaranje deflacije za visoke nositelje i decentraliziranje procesa gorenja se nastavlja.

Potencijal visokog projekta određen je njegovim gorućim razmjerom koji ovisi o zajednici. Zbog svoje visoke stope deflacije high može postići bilo koju visinu i ubiti inflaciju svojom izvanrednom profitabilnošću.

 

PREDPRODAJA

Spaljivanje 100% naknade za transakciju

Polog bilo koji BSC-BEP20 | ETH-ERC20

GRADITE DA SE VISOKO

0x000d96aD88265E3087A201217Afe031eDa025Aac

 

Naknada za spaljivanje — 13%

Svaka transakcija se automatski smanjuje za 13% i šalje na burn adresu, što će s vremenom uzrokovati visoku deflaciju.

Zaključavanje likvidnosti — 21 godina

Likvidnost prikupljena prodajom imovine u potpunosti je zaključana u ugovoru s timelockom na 21 godinu.

Razvoj — 21%

Za razvoj projekta, marketing, promocije, tim, sve je pokriveno 21% alokacije nije fiksno% za bilo koju specifičnu upotrebu prema zahtjevu.

Decentralizacija

Održava se potpuno decentralizirano zaključavanjem i potpunom prodajom dok je uvršteno na dex, ugovor bez vlasnika i više potpisa. hladnog novčanika.

Dodjela .

21% se izdvaja za promocije i tim. 79% je za zajednicu od kojih je 100% zaključano na dex-u i prodano u kripto zajednici.

 

Kako funkcionira distribucija?

Prodajna cijena počinje od 0,001 USD do 0,1 USD podijeljeno jednakim omjerom. Vremenska oznaka depozita smatra se da početni kupci dobivaju bolju vrijednost, a kasniji depoziti dobivaju sljedeću cijenu. Oglas će slijediti posljednju prodajnu cijenu, Get High Sit Back and Relax, inače je naša odgovornost.

(Trenutni raspon cijena: 0,001–0,005 $)

 

Kako bilo koja kripto imovina stvara deflaciju?

Velika potražnja za Fiksnom opskrbom s vremenom stvara deflaciju i imovina raste u vrijednosti, npr. Bitcoin, Ethereum i mnogi imaju malu vrijednost dok se lansiraju zbog fiksne ponude i veće potražnje postaju gotovo deflacijski.

High(HIGH) sagorijeva masivan% na svaku transakciju s fiksnim smanjenjem ponude za svaku transakciju,

koji stvaraju deflaciju na visokoj stopi zbog svoje decentralizacije, postat će sve više i rjeđi u manje vremena s velikim razmjerom.

Naknada za snimanje na BSC-u: 13%

Spaljivanje 100% naknade na svaku transakciju stvara visoku stopu deflacije.

Visoka proizvodi stopu deflacije koja je na sljedećoj razini, a funkcija snimanja gori svaki put kada se dogodi transakcija.

Tijekom lansiranja na visokoj rasprodaji cijena je 0,001 USD — 0,1 USD prodano održavanjem jednakog omjera i zaključanom likvidnošću tijekom 21 godine, što ga čini potpuno jedinstvenim izvođačem koji je pošteno lansiran s potpunom decentralizacijom.

Samo jedna funkcionalnost spaljivanja i fiksne opskrbe na ugovoru otvorenog koda bez vlasnika će dovesti deflaciju i profitabilnost na sljedeću razinu.

 

Visoka dodjela projekta:

21% — Razvoj (Promocija i tim).

79% — Za prodaju i �Zaključavanje likvidnosti na DEX-u.

 

Visoka projektna odgovornost:

Svaki HIGH nositelj mora jednom dijeliti društveno, ovo je jedini način da se zajedno širimo i brzo rastemo. Kad svi počnemo raditi jedni za druge, zaista počinjemo raditi za sebe i nitko nas ne može spriječiti da se napušimo.

 

Visoka decentralizacija projekta:

  • Fiksna opskrba.
  • Odrekao se vlasnik.
  • Multi sig. hladnog novčanika.
  • Decentralizirane burze.
  • Likvidnost zaključana.

 

Putokaz

Godina 2021

Istraživanje.

Završetak slučaja upotrebe.

Implimentacija.

Prvo tromjesečje 2022

Pokretanje web stranice.

Potvrđivanje ugovora.

Lansiranje visoko.

Društveni računi i promocije.

Zaključavanje i uvrštavanje na DEX.

Drugo tromjesečje 2022

Društveni oglasi.

Bijeli papir.

Skaliranje.

Treće tromjesečje 2022

Promocije

Skaliranje

Četvrto tromjesečje 2022

Analiza statistike i izvedbe.

Postavljanje ciljeva za iduću godinu.

 

Informacija

Web stranica:  https://highdeflation.com

Facebook :  https://www.facebook.com/highdeflation/

Twitter:  https://twitter.com/Highdeflation

Telegram:  https://highdeflation.com/#

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Didac Vila

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853233

Telegram Korisničko ime: https://t.me/NesyaNabila4

Adresa novčanika: 0xd1aafbb191a7f492f78b9a882add51847d01b6c6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar