Senin, 12 Maret 2018

SGPay

SGPay 
Els símbols de SGPay es basen en el bloqueig èter que compleix amb l'estàndard ERC-20. SGPay Token (atp SGP en breu) ​​es construeix com un signe d'utilitat per usar a la nostra plataforma principal SGPay. Serà aprovat pel nostre soci tecnològic del nostre comerciant afiliat.

La plataforma principal ÉS Una Tercera generació de Moneder Electronic D'Pagament cotxe eina electrònic SGPay permeten l'ALS Usuaris Que Comprar i Vendre kriptocurrencies, o compra d'UNA utilitzant realitzar kriptocurrency i Monedes Fiat. L'Objectiu de l'Equip és Fer appasi SGPay cotxe electrònica Moneder condueix de Pagament electrònica Que per a les persones Que viuen annua Singapore i la regió. Els clients podran tancar les seves compres, comprar entrades de cinema, reservar un vol, molts d'ells amb SGPay. Juguen en la modalitat de selecció d'opció del pagament de la seva elecció, ja sigui en la moneda o kriptocurrency en alguns comerciants seleccionats.

SGPay va donar el seu Token per solucionar aquest problema encorajant el creixement del criptó Singapur i Àsia. Els principals beneficiats d'aquesta millora van ser els primers adoptants de criptoreguretat.

Creu-me, SGPay és una cartera electrònica que permet als usuaris comprar i vendre criptoconcies. Compta amb un sistema d'incentius incorporats que ofereix costos de transacció més baixos als usuaris més atrets de PBPay. SGPay ens permetrà realitzar transaccions amb el vostre símbol, oferint un servei d'ús compartit addicional a la plataforma.

En segon lloc, l'addició de SGPay a l'ecosistema de pagaments dóna als usuaris una major elecció de diversitat per als pagaments procedents de Singapur i Àsia. Hi ha una menor probabilitat d'una cartera electrònica de monopolis i estandarditzar els requisits que no són beneficis per a un usuari.

En tercer lloc, SGPay desplegarà l'ús de criptocurrency per als pagaments regionals. Això requereix un entorn més familiar per als usuaris que ja són còmodes amb les aplicacions de pagament electrònic. Ara, aquest criptogràfic promogut és compatible amb aplicacions populars pagades, l'ús augmentarà per si mateix.

Característiques
  • Estic buscant Android iOS
  • Els fideïcomisos estan descentralitzats en blocatge
  • Cartera de visats "emmagatzematge en fred" fins al 99% dels actius criptogràfics emmagatzemats amb nosaltres
  • Suport per transaccions que impliquen criptoconcies com Token SGPay, Bitcoin, Ether
  • Té dipòsit / dipòsit de dòlar de Singapur
  • L'API està dissenyada per donar suport
  • Accés total als usuaris per sobre de la seva clau privada (la plataforma no funcionarà)
  • En aquest cas, heu de pagar aquesta targeta de crèdit durant la fase de pagament electrònic
  • Integració amb líders de l'industria en les àrees d'assegurances, viatges i altres
  • Ho sento, les catifes maami maxi, les catifes de maami perdut
  • Suport per al crypto desenvolupat segments de l'entorn local Crystal Network Kyber, Zilliqa Tokens i llacs llacs
  • Comproveu l'script SGPay php que es desenvoluparà de manera gradual. Per obtenir una visió més detallada, ja que cada funció es realitzarà durant la nostra etapa de desenvolupament, consulteu el full de ruta al final del nostre fullet blanc.
 
Lloc web de SGPay: https://www.sgpay.org/

Autor: koteb17

Tidak ada komentar:

Posting Komentar