Rabu, 21 Maret 2018

YayProto

YayProto 
YayProto és el primer protocol binari multipropòsit del món construït amb tecnologia descentralitzada. La versió beta del SDK per a la construcció d'aplicacions mòbils (iOS / Android) està preparada per ser distribuïda a petició. L'escriptori SDK es donarà a conèixer en breu. Es poden fer petites imperfeccions. L'informe d'error és benvingut https://ico.yayfon.com

Millor muntat en ment
  • Missatger sorprenent (xat, àudio i videojoc, conferència)
  • P2P - Plataforma de transferència de diners (Banca Hawala)
  • Marketplace per a negocis / serveis locals (hotels, assegurances, mercats, qualsevol negoci físic en línia)
  • Privacitat i seguretat definitiva amb el xifratge de les kayes emmagatzemades a blockchain
  • El nostre objectiu és crear un sistema de missatge d'advertència criptogràfica descentralitzat per a transaccions privades.

YayFon Messanger té totes les funcions estàndard, com ara text, imatge, so, arxiu, adhesiu, grup, totes elles estan protegides amb xifratge d'extrem a extrem usant l'algorisme de Criptografia de la corba d'Elliptic, d'altres característiques properes. 

  • Bots 
  • Grups públics 
  • El mercat de l'adhesiu es combina amb el Sticker SDK per als desenvolupadors per permetre el desenvolupament i adquisició de YFN 
  • Totes les dades es transferiran amb seguretat mitjançant YayProto, un protocol propietari, dissenyat específicament per a xarxes mòbils
  • Transferència de diners P2P
  •  Transaccions en plataformes en temps real 
  •   Plataforma de préstecs multitudinàries en temps real 
  •  El sistema de qualificació s'implementarà per a les transferències i préstecs P2P

 Préstecs
Amb Préstecs YayProto el nostre objectiu és proporcionar solucions alternatives préstecs descentralitzada a les persones i empreses que utilitzen la tecnologia innovadora blockchain. Un cop a YayProto bacend, hi haurà una plataforma que va ser desenvolupada, que utilitzarà compartida kriptourrency moneda fiduciària per prestar fins peer-to-peer.

YayProto plataforma de préstecs permet a les persones a tot el món per demanar prestat a demanar la moneda Bitcoin, Etehreum i Fiat i així formar part d'un serveis financers descentralitzats globals.

El nostre equip creu fermament en el gran potencial dels préstecs entre iguals. A través de l'ICO, volem que aquest servei sigui més assequible, transparent i fiable.

 Descentralització / Dades / Contingut
Proporcioneu la vostra potència i velocitat de computació de xarxa per suportar el sistema i obtenir YFN. 
Compartiu i obteniu contingut i beneficis rars i únics.

PROTOCOL
El diagrama de blocs YayProto és el llibre de canvis més gran en cooperació al país, realitzat per nodes llicenciats i fiables i capaç de processar milers o desenes de milers de transaccions per segon. Això s'aconsegueix executant el contracte al client i verificant el resultat utilitzant un algoritme de consens del 90% quan es crea cada nou bloc. Blockchain no requereix un historial complet de totes les transaccions, ja que cada participant responsable de la seva execució pot mantenir al costat de la cadena.

Característiques d'aquesta aplicació:
Transferències de diners internacionals i locals
Els usuaris poden introduir les adreces dels destinataris directament a les carteres i enviar-li transferències instantànies a qualsevol lloc del món.

Cartera
YayProto Wallet és una alternativa a la banca tradicional en la millor manera de gastar, estalviar i compartir diners. És totalment gratuït i directament des de l'aplicació mòbil.

Intercanvi P2P
La plataforma YayProto us permet connectar un gran nombre de persones per intercanviar monedes criptogràfiques arreu del món.

Mapa
Els mapes virtuals i físics s'emetran amb la funció de connectar actius virtuals en el camp financer.

Crèdit
La plataforma P2P per al finançament i la inversió, que permet a una persona o grup de persones emetre un préstec. La icona de YayProto s'utilitzarà per determinar la puntuació de crèdit i es considera una part important del sistema.

Missatger xifrat incorporat
Una aplicació de missatgeria privada totalment funcional, segura i encriptada. També és capaç d'enviar missatges multimèdia, al mateix temps que és compatible amb el xifratge directe de tots els fluxos multimèdia. Aquesta aplicació us permet enviar diners a P2P.

Compra en línia
Mercat gratuït en línia on la gent pot comprar i vendre els productes que necessiteu de forma fiable i fiable utilitzant la moneda criptogràfica. Com en el mercat habitual, totes les funcions necessàries per gestionar la vostra botiga.

SOLUCIÓ
  • Alice vol enviar diners a una altra ciutat o país. 
  • Alice obre una aplicació i veu una llista de persones que viuen amb Bob a la mateixa ciutat / país i vol donar els diners a un cost addicional. 
  • Juntament amb els diners, Alice crea un codi de QR / contrasenya i l'envia a Bob via messenger (això farà diners). 
  • Bob, amb QR-code / password donat per Alice, posa't en contacte amb la persona més propera (Dan) i, ​​després de donar-li el codi QR / Password, els diners es redueixen. 
  • Per a Alice, per iniciar aquesta operació es requereix la quantitat mínima de YPT en el seu saldo, que, després de bloquejar la generació de QR-code / Password.
ANÀLISI DE MERCAT
El comerç electrònic minorista mundial creix un creixement de vendes de 1336 milions de dòlars en 2014 a 4479 mil milions de dòlars l'any 2021. 
El creixement dels usuaris d'aplicacions de missatgeria global
El creixement de les transferències globals de P2P 
Mercat mundial de creixement de préstecs P2P.
DISTRIBUCIÓ I UTILITZACIÓ DEL FINANCER DE TOKEN
Els tokens YPT no són compartits, vinculats o valors. Això s'ha de tractar com una utilitat que permetrà als contribuents adquirir béns i / o serveis dins de la plataforma.


Distribució i ús de token
Distribució de toques
Actualment acceptat: ETH, BTC
Tipus de canvi de token: 1 ETH = 7500 YFH, 1 BTC = 75000 YFH
Nombre de fitxes per una persona: il·limitada
Import màxim de la transacció: 1 ETH, 0,04 BTC
Import màxim de la transacció: il·limitat

Informació sobre ICO
PRA-ICO
12 de febrer de 2018 - 26 de març de 2018
Capital mínim (tap suau): 500 ETH
Capital màxim (Hard Cap): 1700 ETH
Tòquic de preus: 0.00008333 ETH

ICO
23 d'abril de 2018-20, 2018
Capital mínim (tapa suau): 8,000 ETH
Capital màxim (Hard Cap): 46,000 ETH
Preu de la safata: 0.00013333 ETH

VISITA LA NOSTRA WEB SI MENYS DE FAHAM: 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar