Kamis, 26 April 2018

UHUB

UHUB

Tehnologija brzo raste i preinačuje. Svesni smo činjenice da sve više preduzeća koriste tehnologiju za olakšavanje njihovih transakcija.

Najistaknutiji privredni subjekti kao što su; Amazon, e Bay, Alibaba, Lazada itd. Ostvarili su svoj uspeh zahvaljujući e - trgovini.

Da bi se transakcijama lakše rukovalo programeri su kreirali nova rešenja za plaćanje kao što su; PayPal, Alipay, Visa, Mastercard, itd.,  što je korisnicima omogućilo bolju i lakšu  online kupovinu.

Transparentnost obezbeđena od strane  blockchain tehnologije uparen sa Ethereum  pametnim ugovorom, pomoći će u razvoju e  - trgovine na sasvim novi način.

Kombinacijom  blockchain tehnologije sa e - trgovinom, sigurno će povećati efikasnost poslovanja. Povećaće se prihod za prodavca i smanjiće se troškovi kupca.

Postoji mnogo načina na koji na koji se blockchain tehnologija može koristiti da bi se poboljšalo plaćanje. Na primer, praktično nema troškova u razmeni valuta na  U HUB. U HUB minimalizuje sve transakcije blizu nule.

U HUB je ekosistem koji se sastoji od:
·         Hub Exchange
·         Hub Connector
·         Hub Marketplace

Korisnici u ekosistemu mogu razmenjivati robu i usluge kroz Hub Exchange portal za razmenu transakcija. Ide se ka tome da glavni način plaćanja na platform bude HUBcoin. Na Hub Exchange, korisnici mogu da trguju, kupuju, prodaju HUBcoin direktno sa bilo kim u svetu.

Ova decentralizovana funkcija razmene novca eliminiše teret naknade, naknade za transakcije razmene, zaobilazeći tradicionalne razmene.

HUBcoin će biti baziran na kursu centralizovane vrednosti.
Koristeći Hub Exchange, korisnik može biti kupac ili prodavac. Uz opciju plaćanje koja omogućava praćenje potrošačkih navika, korisnici ne moraju da nose keš sa sobom.

Preduzeća takođe mogu da koriste UHUB ekosistem kako bi pronašli što veći broj potencijalnih kupaca I mogu pružiti svoje usluge većini korisnika u UHUB zajednici.

Preduzeća mogu da se povežu I sa drugima u UHUB – u kako bi mogli da razvijaju odnose I partnerstva sa drugim organizacijama. Ovo će u mnogome povećati efikasnost I produktivnost u globalnoj ekonomiji.

UHUB je zamišljen kao sigurnija, jeftinija I brža varijanta e – trgovine, koja omogućava korisnicima da pronađu sve šta im treba na jednom mestu.
Grafički prikaz UHUB ekosistema.



1.      HUB EXCHANGE

HUB Exchange je rešenje za problem korišćenja prevelikog broja različitih virtualnih valuta. Korisnici će moči da zadrže stotine različitih virtualnih valuta u jednom novčaniku. Novčanik je namenjen da uštedi vreme I učini transakcije lakšim.

Takođe HUB omogućava lakšu razmenu virtualnih valuta, koristeći APIs izb različitih trgovinskih platform kao što su: Poloniex, Bitfinex, Bittrex, Kraken I drugo.
Korisnici ne moraju da registruju račun na trgovačkim platformama, ako žele razmenu direktno na određenoj trgovačkoj platform mogu sve preko  Hub Exchange. Što se tiče plaćanja korisnicima že se naplaćivati samo standardna transakcija naknade koja je određena za tu trgovačku platformu.

 HUB Exchange system.


Što se tiče depozita korisnici mogu da koriste različite vrste kripto valuta ili fiat falute na njihovom  HUB Exchange racunu I mogu da kreiraju različite altcoin adrese koji im omogućavaju da primaju, čuvaju I prate svoje transakcije sa drugim korisnicima.

Zahvaljijući opciji Send, korisnici mogu da šalju novac prijateljima, partnerima ili da plaćaju usluge pomoću Hub Exchange. Ova funkcija će pomoći korisnicima da upravljaju transakcijama, adresama primaoca I da prate svoje transakcije preko Etherscan.io – explorer
HUB Exchange Aplikacija

Pomoću opcije Withdrawal, korisnici mogu preneti novac na bankovni račun, drugi online račun ili prebaciti u neku drugu nacionalnu valutu po njihovom izboru.
Exchange Bitcoin/Altcoins, pomoću ovoga korisnici mogu da razmenjuju kripto valute sa različitim trgovačkim parovima u Hub Exchange, uključujući Hub novčiće.

2.      HUB CONNECTOR

Money exchange, omogućava raznenu kripto vrednosti između Peer-to-Peer I omogućava korisnicima da trguju digitalnim valutama ili fiat valutama između sebe.
Ticketing service, zahvaljujući ovome kupovina karata online je sada sigurnija zahvaljujući  aplikaciji Blockchai Solution.
Hotel services, uz pomoć ovog sistema korisnici će moći da rezervišu hotelsku sobu kao I da zarađuju od rezervacije hotela, izdavanja tiketa I razmene novca dok putuju.

3.      HUB MARKETPLACE

Ako proizvođač isporučuje proizvod potrošaču, oni biraju način isporuke sami na adresu koju je kupac obezbedio za vreme plaćanja.

Za one koji žele da kupuju,  HUB Marketplace je mesto gde se nalaze razne vrste prisupačnih proizvoda. Hub koristi pametne ugovore za isplate koje omogućavaju korisnicima da brzo izvrše plaćanje.

ICO struktura

Biće ukupno 1,156,789,000 HUB. Od te ponude  680,001,200 HUB će biti na listi za prodaju u sklopu pretprodajnih I prodajnih događaja sa 476,787,800 HUB će biti u rezervi od strane kompanije i uvedena na tržište na različite načine, uključujući nagrade, ekskluzivnost timova, testiranje i upravljanje naknadama u budućnosti.


·         Početak prodaje 25 novembar 2017.
·         Završetak prodaje 25 decembar 2017.
·         Dodatno vreme ako se postigne soft cap is reached: 72 sata.

·          


Hub je kreiran na bazi Ethereum.
HUB token kod je razvijen na osnovu Ethereum, što je digitalno sredstvo.  Hub token kod donosi vrednosti zasnovane na zajednici I primenjuje se na HUB Marketplace sistemu, HUB Exchange sistemu I HUB Connectoru.


Svi troškovi, kao što su infrastruktura i rudari zavise od Etereum mreže. Ethereum blockchain takođe određuje naknade za transakcije I brzinu transakcije.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar